Muse-diss!

HAHA! Muse dissar twilight!

Hittade ett litet repotage om dem...

Muse dissar Twilight!

Det brittiska rock-bandet Muse avslöjade nyligen i en intervju med BBC att det kändes som om de sålde sina själar när de gick med på att ha med sina sånger i alla tre Twilight filmer. Bandet sa även att filmerna inte direkt tilltalade dem och att de egentligen bara ville nå en bredare publik. Om vi var er så skulle vi tänka efter innan vi öppet dissade Twilight, ni anar inte vilken vrede som nu väntar er från Twilight-fansen! Läs hela intervjun här

http://www.posh24.se/twilight/muse_dissar_twilight

Vad bra! Då vet man vilka som gillar muse på "riktigt" i framtiden!!.. Nä, men det är bra att de vågar säga vad de tycker även fast de riskerar att tappa några twilight-muse-fans... Men om folk slutar lyssna på dem endast för att de sa lite ont om twilight så kan de inte kalla sig muse-fans... då gillar de bara muse p.g.a twilight och inget annat.. ( sorry ni som gillar twilight)

Heja Muse!!

Muse <3


Kommentarer
Postat av: Julia

Jag tycker det är lite konstigt att alls de ställde upp från början. Nu får ju de bara skit på sig. Men jag är glad att de säger vad de tycker - jag är inget Twilightfan direkt!..

2010-07-15 @ 10:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0