R E A D I N G F E S T I V A L

Tjenare bloggen!! Det var väldigt länge sedan!

Jag har absolut inte slutat gilla MUSE utan jag kan nog säga att jag älskar de mer och mer för varje dag som går. Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev sist. Matt och Kate har förlovat sig, deras barn ska födas i Juni vilket är VÄLDIGT snart, och jag ska faktiskt åka till Reading festival i sommar och se dem!

De kommer fira sitt 10 års jubileum för OOS och det är mitt favoritalbum så jag kunde inte missa det. Jag kommer att åka dit med en kompis och det kommer att bli as skoj tror jag! :D

Anledningen till att jag inte har skrivit här på länge fattar ni kankse. Jag har inte varit så intresserad av att skriva på någon blogg på länge och eftersom jag håller på att gå ut 9:an just nu så har det varit väldigt mycket med viktiga inlämningar och val av gymnasieskola. Allt detta är klart nu så nu kan jag bara njuta av livet. I alla fall fram tills gymnasiet börjar...Haha, Oj shit.. jag kollade in gamla inlägg jag hade skrivit... haha vilken tönt jag var!! xD fast det är jag nog fortfarande ;)

Kommentarer
Postat av: sara

omg vad är det för festival de spelar på och var?

2011-05-29 @ 20:56:34
Postat av: Sara

Åh, du skämtar. Jag har världens ångest för att jag inte kommer vara i England 28 augusti. Du får verkligen ha så roligt! :)

2011-05-29 @ 21:20:07
URL: http://squaretwo.blogg.se/
Postat av: LC

Åh, nu blev jag riktigt avundsjuk att du ska till Reading!! Men det kommer nog bli grymt, så hoppa och sjung med lite extra för oss fans som inte kan åka dit ;)

2011-06-04 @ 23:28:46
URL: http://lemoncomet.wordpress.com
Postat av: Louise

Jag funderar också på att åka till Reading om ekonomin tillåter, men jag vet inte ens vart det ligger XD Vet du btw nåt bra ställe där man kan köpa biljetter dit?

2011-06-05 @ 21:58:54
Postat av: Anders

Det blir mitt 7:e år på Reading Festival!Jag hoppas Muse överraskar mig Positivt =)Mitt favorit band blink-182 var headliner förra året och det var MAGISKT!2011-08-25 @ 14:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0